Kom langs in onze taverne

Taverne-Restaurant De Heihoeve  - Taverne Terwijl u geniet van een Corsendonk van het vat, een steak met verse bearnaisesaus of een ijscoupe met vers fruit komt u tot rust op ons terras met zicht op de natuur. In De Heihoeve, onze taverne in Kalmthout, bent u steeds welkom voor een drankje of een lekkere snack.

Alle dranken en snacks

Op onze menukaart vindt u alle dranken en snacks terug. Wij werken steeds met verse producten en staan garant voor lekker en verzorgd eten. Wij stellen u ook steeds enkele suggesties voor. Afhankelijk van het seizoen kunt u bij ons genieten van mosselen, asperges of wild.

Ook binnen verwelkomen we u graag in een warm en gastvrij kader. In 2008 werd het volledige interieur vernieuwd, dat nu gezelligheid en klasse uitstraalt. Installeer u in één van de comfortabele fauteuils, vlakbij het haardvuur, en geniet... Neem alvast een kijkje in onze fotogalerij voor enkele sfeerbeelden!

Uw vragen zijn welkom

Hebt u een vraag? U wenst meer informatie over mosselen of wild? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Restaurant De Heihoeve in Kalmthout. U kunt ook online reserveren.