Contacteer ons

Heibloemlaan 90 - 2920 Kalmthout -

Tel : 03 666 52 97 - nelson.picault@telenet.be

Di - Zo : 11u00 - 22u00

Keuken: 11u00 - 21u00

Restaurant De Heihoeve in Kalmthout:
genieten in alle rust

Bent u als wandelaar of natuurliefhebber op zoek naar een drankje of een snack in een gezellige en gastvrije sfeer, dan bent u bij De Heihoeve, ons restaurant in Kalmthout, aan het juiste adres. Onze taverne beschikt bovendien over een mooi terras met prachtig uitzicht.

Twee grote parkings

Neem alvast een kijkje in onze fotogalerij voor enkele unieke sfeerbeelden. Ook voor culinaire maaltijden en diners vindt u bij De Heihoeve wat u zoekt. Neem zeker eens een kijkje op onze pagina met suggesties of onze menukaart, die u verder op deze website terugvindt.

U komt met de wagen? Wij beschikken over twee grote parkings waardoor u makkelijk dichtbij kunt parkeren. Wij zijn open van dinsdag tot zondag van 11u tot 23u, gesloten op maandag. Wij staan uiteraard steeds open voor uw suggesties. Wil u zeker zijn van een plaatsje in ons restaurant? Online reserveren kan nu ook. Wij dekken alvast de tafel!

Speciaal voor wandelaars

Gelegen in het unieke Kalmthoutse natuurreservaat De Vroente is Taverne Restaurant De Heihoeve al jarenlang een begrip voor wandelaars en mensen die graag genieten van lekker eten in een uniek kader.

In ons 24-jarig bestaan zijn we uitgegroeid tot een referentie in de regio met een jong en dynamisch team onder de ervaren leiding van Roland Veyt. In Taverne De Heihoeve is er voor ieder wat wils!

Neem contact met ons op

Hebt u nog vragen voor Restaurant De Heihoeve in Kalmthout, aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie over onze gerechten zoals mosselen of wild. Wij helpen u graag verder!